Головна » 2021 » Жовтень » 19 » наказ № 32
3:30 PM
наказ № 32

Наказ № 32

по Новонаталівському ясел – садку «Сонечко»

від 18 жовтня 2021 року

«Про запровадження дистанційного

навчання в Новонаталівському ясла – садку «Сонечко»

загального типу Хрестівської сільської ради

Херсонської області »

     З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції

(COVID – 19), з урахуванням ймовірного розвитку складної  епідемічної  ситуації,відповідно до статті 29 Закону України « Про захист населення від інфекційних », статтей 28,30 Закону  України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету  Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236. Керуючись рішенням регіональної комісії  з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної державної  адміністрації від 13 жовтня 2021 року №28, рішенням комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хрестівської сільської ради від 13 жовтня 2021 року №8 на підставі  Протоколу №26 засідання регіональної комісії з  питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської обласної  державної адміністрації  від 09 жовтня 2021 року та згідно Розпорядження сільського голови № 82 /02-02 від 13 жовтня 2021 року «Про введення на території громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки та функціонування закладів освіти і сільських будинків культури на території Хрестівської територіальної » Хрестівської сільської ради Каховського Херсонської області , у зв’язку із введенням на території області «червоного»  рівня епідемічної небезпеки з 00 год 00хв 15 жовтня 2021 року.

Наказую:

  1. У зв’язку з епідемічною ситуацією у Хрестівській територіальній громаді запровадити  дистанційне навчання в Новонаталівському ясла – садку «Сонечко» загального типу Хрестівської сільської ради  Херсонської області з 18 жовтня 2021 року до 01 листопада 2021 року .
    1. Скасувати проведення запланованих нарад, семінарів, заходів державного  контролю (нагляду), перевірок, заборонити масові заходи освітнього, наукового , соціального, спортивного та мистецько – розважального характеру шляхом скасування  або їх перенесення до нормалізації епідеміологічної ситуації.
    2. Затвердити графік чергування  обслуговуючого персоналу  Новонаталівського ясла – садка «Сонечко»  загального типу Хрестівської сільської ради 3 18 жовтня 2021 року до 01 листопада 2021 року (Додаток №1 до Наказу №28 від 18 жовтня 2021 року).
    3.   Забезпечити роботу педагогічних працівників згідно з розробленими    ними щоденними планами (організаційно – педагогічна, методична, самоосвітня робота).
    4.   Організувати інформування здобувачів освіти, батьків та працівників закладу дошкільної освіти щодо заходів із запобігання поширенню хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання на інформаційному сайті ЗДО, у спільнотах, у соціальних мережах тощо.
    5.  Забезпечити листування з відділом освіти,культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Хрестівської сільської ради шляхом використання системи електронної взаємодії.
  2.  Забезпечити контроль неухильного виконання розроблених заходів щодо організації діяльності ЗДО в умовах карантину.

3. Обмежити направлення працівників у поїздки по території України, не проводити екскурсійні поїздки.

4. Підтримувати функціонування інженерних споруд , мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму у закладі освіти.

5. Забезпечити недопущення до роботи працівників закладу дошкільної освіти ознаками гострого респіраторного захворювання.

6. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

 

Переглядів: 80 | Додав: sonecko-sad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar