Головна » 2021 » Грудень » 6 » Наказ №40
12:42 PM
Наказ №40

Наказ № 40

по Новонаталівському яслах – садку

від 30 листопада 2021 року

«Про винесення догани

Вихователю старшої

Групи Єрохіній Т.І.»

    Згідно річного плани роботи Новонаталівського ясел – садка «Сонечко» загального типу Хрестівської сільської ради Херсонської області на 2021 – 2022 навчальний рік завідувачем ЗДО Козачок Л.О.  у жовтні 2021 року вивчався стан планування навчально – виховної роботи ( до відома), у листопаді 2021 року було проведено вибіркову перевірку підготовки вихователів, музичного керівника до робочого дня.

     Перевірки виявили слідуючі недоліки:

  1.  26 жовтня 2021 року вивчався стан планування навчально – виховної роботи в старшій групі ,щоденні плани роботи на 21.10., 22.10., 25.10.,26.10. вихователем Єрохіною Т.І. не підготовлено і не написано.
  2. 29 листопада 2021 року проведено вибіркову перевірку підготовки вихователів до робочого дня. Вихователь Єрохіна Т.І. до робочого дня не готова. В жодному з трьох занять (середня група – математика, старша група – малювання, старша група – підготовка руки до письма) не виконано мети заняття.  На заняттях присутні 6 дітей : 4 старша підгрупа, 2 середня підгрупа. Діти на підгрупи не поділено, працювали всі разом. На протязі всіх занять вихователь не звертала уваги ні на дисципліну, ні на осанку, ні на правильність відповідей. Перед заняттям з підготовки руки до письма  вихователь Єрохіна Т.І.  на 4 хвилини залишила дітей і пішла в спальню готуватися до заняття. Між заняттями вихователь не провела ні гри, ні фізкультхвилинки , щоб  підготувати дітей до слідуючого заняття.

За 1 годину вихователь старшої групи  Єрохіна Т.І. провела три заняття.

  Згідно результатів перевірок та на підставі Наказу №9 від 10 березня 2021 року по Новонаталівському яслах – садку «Сонечко» «Про винесення попередження музичному керівнику Виродовій Н.Я. та вихователю старшої групи Єрохіній Т.І.».

Наказую:

  1. За не виконання своїх посадових обов’язків, а саме: не належної підготовки до робочого дня, не написання щоденних планів роботи винести догану вихователю старшої групи Єрохіній Т.І.
  2. Поставити на контроль щоденне планування роботи  в старшій групі вихователем Єрохіною Т.І., підготовку до робочого дня та проведення занять в старшій групі вихователем Єрохіною Т.І. , постійно до кінця навчального року.
  3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Завідувач ясел – садка:                                 Л.О.Козачок

 

Переглядів: 86 | Додав: sonecko-sad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar