Головна » 2018 » Січень » 26 » Звіт про новорічні свята
12:03 PM
Звіт про новорічні свята

ХРЕСТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НОВОНАТАЛІВСЬКИЙ ЯСЛА - САДОК «СОНЕЧКО»

вул. Миру, 66. с. Новонаталівка, Херсонська область, 75222

тел. (067) 12-99-272

E-mail: soneckonovonatalivka@ukr.net

Код ЄДРПОУ 25645703

 

Звіт про новорічні свята у Новонаталівському яслах – садку «Сонечко»

 

У Новонаталівському яслах – садку «Сонечко» до свята Миколая 19 грудня групові кімнати та фойє були вже прикрашені до новорічних свят. У музичному залі яскраво вбрана ялинка. На саме свято в садочку була проведена розвага «По Україні з краю в край ходить святий Миколай». Діти слухали легенду про Святого Миколая, водили хороводи, співали пісні, грали в ігри ( муз керівник Н.Я.Виродова). В кінці розваги отримали солодкі гостинці від Миколая (вихователь Т.І.Єрохіна), які нам надали спонсори приватні підприємці Н.М.Кужель та М.А.Деркач.

29 грудня 2017 року було проведено новорічні ранки у І молодшій групі – «Новорічна рукавичка» - вихователь Т.О.Шевченко, Дід Мороз – вихователь Т.І.Єрохіна, Снігурка – медична сестра А.А.Фурса, муз керівник Н.Я.Виродова.

Старша група зустріла «Новий рік у казковому лісі». Казкові герої Кощій Безсмертний (помічник вихователя старшої групи – Н.М.Карпова), Баба Яга (двірник – М.В.Савченко), Кікімора (помічник вихователя молодшої групи – О.М.Пеньковських) – хотіли оголосити прихід Нового року без Діда Мороза (вихователь Т.І.Єрохіна) та Снігуроньки (медична сестра - А.А.Фурса), (але Зима (вихователь старшої групи – С.Є.Жолонковська) разом з дітками повернули патерицю Діда Мороза та врятували свято. Новорічні подарунки отримали від ГО «Новонаталівська громада».

Хочеться відзначити батьків М.Лубенську, Т.Литвиненко, Н.Кобзаренко, Т.Холмогорову, І. Секундяк, О.Ільчук, В.Чернецьку, Н.Кузнєцову, А.Фурсу, Н.Дременченко, Н.Оліярник, Т.Кошева, Н.Я.Виродова, М.Рибчіч, Н.Спиця, які постійно допомагають організовувати свята та розваги для дітей, шиють костюми.

9 січня була проведена розвага «Різдвяні вечорниці».

На свято Водохреща буде проведено розвагу «Господар, господарочка, пустіть до хати Меланочку» як підсумок зимових різдвяних свят (муз керівник Н.Я.Виродова), в якій будуть приймати участь всі працівники ясла – садка та вихованці.

Подарунки на Різдвяні вечорниці та свято Водохреща надав Відділ освіти, культури, молоді та спорту Хрестівської сільської ради.

Переглядів: 109 | Додав: sonecko-sad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar