Головна » 2020 » Листопад » 3 » Наказ № 36 від 15 жовтня 2020 року по Новонаталівському ясел – садку «Сонечко «Стан техніки безпеки в ЗДО - результати тематичної переві
11:41 AM
Наказ № 36 від 15 жовтня 2020 року по Новонаталівському ясел – садку «Сонечко «Стан техніки безпеки в ЗДО - результати тематичної переві

Наказ № 36

від 15 жовтня 2020 року

по Новонаталівському ясел – садку «Сонечко

«Стан техніки безпеки в ЗДО -

результати тематичної перевірки»

   З 5 жовтня 2020 року по 9 жовтня року мною, завідувачем Новонаталівським ясла – садком «Сонечко» , Козачок Л.О. та медичною сестрою Фурсою А.А. проводилась тематична перевірка  «Стан техніки безпеки в ЗДО» з метою перевірки стану техніки безпеки і охорони праці та виконання інструкції з організації охорони життя та здоров’я дітей, противопожежної безпеки в ЗДО.

  Згідно результатів тематичної перевірки.

Наказую:

  1. З метою покращення техніки безпеки в яслах садку «Сонечко» загального типу Хрестівської сільської ради проводиться слідуюча робота:
    1. В обох вікових групах (старша група і група раннього віку) проведено  02.09.2020 та 26.10.2020 року інструктажі з охорони життя і здоров’я дітей на 2020 – 2021 навчальний рік та інструктажі щодо попередження нещасних випадків та дитячого травматизму під час перебування вдома на осіньо -  зимовий період, для батьків.
    2. Постійно, щокварталу, проводяться планові інструктажі, цільові інструктажі проводяться постійно, при потребі для працівників ЗДО з охорони життя і здоров’я дітей.
    3. Щоквартально проводяться тематичні тижні безпеки життєдіяльності, за результатами роботи виготовляють папки, які  зберігаються в кімнаті з техніки безпеки  і охорони життя є здоров’я дітей.
    4. Вихователями складено перспективний план роботи з ознайомленням дітей:
  • З правилами протипожежної безпеки;
  • З правилами дорожнього руху;
  • З правилами поведінки з електроприборами в побуті.

1.5.Під час проведення занять з ознайомлення з навколишнім, з природою, мовленнєвого розвитку включено наступну тематику:

-  обережно незнайома людина;

-  як користуватися електроприладами;

-  Отруєння ягодами та грибами;

-  Дітям про радіацію;

-  Ми вогню не боїмося,  з ним боротися вчимося;

-  Правила поведінки на воді;

- Вороги та друзі твого здоровя;

- Особиста безпека;

-  Дорога не для забаві;

1.6. Постійно плануються і проводяться для батьків вихованців по даному питанню, дні відкритих дверей, свята та розваги, консультації та бесіди: «Світлофорова наука», «Особиста безпека», «Небезпечні місця для ігор».

1.7. В яслах – садку облаштовано кімнату з техніки безпеки і охорони життя і здоров’я дітей, в якій постійно проводять тематичні заняття, бесіди , консультації, індивідуальна робота.

2. Тематична перевірка виявила, що робота з техніки безпеки і охорони праці в яслах – садку проводиться на належному рівні, але вихователям  Спиці А.В., Шевченко Т.О., Єрохіній Т.І. та музичному керівнику Виродовій Н.Я. у своїй роботі слід дотримуватись слідуючих вимог:

2.1. Проводити з батьками інструктажі з техніки безпеки і охорони праці, охорони життя і здоров’я дітей. Постійно.

2.2. Приділяти значну увагу вихованню культурно – гігієнічних навичок. Постійно.

2.3. Суворо дотримуватись техніки безпеки під час проведення занять з фізичної культури , музичних занять, всіх видів праці, екскурсій з дітьми за межі дошкільного закладу, прогулянок, спортивних розваг та змагань. Постійно.

2.4. Проводити бесіди, заняття щодо дотримання дітьми правил вуличного руху , протипожежної безпеки, вміння вести себе при стихійних лихах  та надзвичайних ситуаціях. Постійно, згідно планування.

2.5. Не допускати самостійного приходу і уходу дітей в дошкільний заклад , дітей приймати і віддавати з « рук в руки» тільки батькам чи особам, які їх замінюють.

2.6. До Нового року та Різдвяних свят розробити «План проведення свят та розваг» та «План заходів щодо дотримання правил  пожежної безпеки на період святкування Новорічних та Різдвяних свят».

До 04.12.2020 року

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Завідувач ясла – садком :                                       Л.О.Козачок

 

 

Переглядів: 71 | Додав: sonecko-sad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar